Quantum HAAS

Weight Loss Expert

De Quantum HAAS Opleiding waarin jij je droom gaat leven die succesvolle Quantum HAAS Weight Loss Expert te zijn om je cliënten professioneel te begeleiden als HAAS uit Het-Anti-Afwijs-Systeem™ te stappen via een bewezen Weight Lossmethode, de virtuele maagband, en daarbij gericht de oorzaak van overgewicht aan te pakken.

De virtuele maagband

Dit is de grootste doorbraak tot nu toe in gewichtsverlies. Met onze technieken kun je een maagband installeren dat letterlijk de grootte van je maag verkleint zonder operatie. Het zal voelen alsof je een operatieve ingreep hebt ondergaan terwijl het enkel gebeurde in jouw verbeelding. Dit maakt het grote verschil en met de toegevoegde strategieën word je een vetverbrander in plaats van een suikerverbrander. Je hebt minder honger, voelt je sneller voldaan. En je voelt je gelukkig en content omdat je emotionele bagage afneemt, elke dag dat je naar de audioprogramma’s luistert.

Gewicht verliezen met GEESTKRACHT in plaats van WILSKRACHT!

Dit programma is niet gebaseerd op het uithongeren van het lichaam, calorieën tellen of een of ander dieet, maar je gaat je geest programmeren via hypnose en in je slaap via de opgenomen hypnosesessie-audio.

Afvallen op wilskracht heeft maar 10% kans van slagen. Om nieuwe gewoontes aan te leren, moet je oude gewoontes afleren. Anders werk je op wilskracht, dat niet vol te houden is.

Het doel is je levensstijl compleet te veranderen door onderbewuste sabotagemechanismen, waaronder een negatief zelfbeeld, van binnen uit te elimineren. Je mag alles eten, hoeft nergens over na te denken. Luister naar de audio-sessies en ga met je emoties en sabotages aan de gang. 

Dit programma zal bij de cliënt:

 • Sabotages stoppen
 • Het emotioneel eten stoppen
 • Het lichaam tot een vetverbrandingsmachine maken
 • De vetverbranding van het lichaam verhogen (terwijl u slaapt)
 • Het onderbewustzijn voor succes en consistentie programmeren
 • De maag verkleinen (De Virtuele Maagband)
 • Het verlangen om het lichaam te bewegen verhogen
 • De eetlust in toom houden en de bloedsuiker stabiliseren
 • Langzamer doen eten en doen stoppen wanneer hij/zij VOL zit
 • Het lichaam verjongen en de gezondheid ondersteunen
 • Slechte gewoontes verwijderen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Het verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Het geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

INHOUD OPLEIDNG

De vijfdaagse opleiding tot Quantum HAAS Weight Loss Expert is verdeeld over twee intensieve bijeenkomsten van twee en drie dagen waarbij:

 • Je leert hoe het onderbewuste reageert op hypnose
 • Je leert hypnosesessies uit te voeren
 • De virtuele maagband onder hypnose te plaatsen bij de cliënt
 • Je leert de oorzaken van overgewicht te herkennen
 • Via Quantumtechnieken emoties aan te pakken
 • Je leert je eigen coachingsstijl te ontwikkelen en te herkennen
 • Je leert hoe je doel- en resultaatgericht het Quantum HAAS Weight Loss Programma gaat aanbieden aan je cliënt en daarbij leert hoe je de cliënt stap voor stap gaat begeleiden

► Het streven is dat je na de twee bijeenkomsten van 5 dagen zelfstandig aan het werk kan als Quantum HAAS Weight Loss Expert en dan volgt er een praktijkperiode.

EXAMEN

► Tijdens de praktijkperiode film je twee hypnosesessies die beoordeeld gaan worden met toestemming van de cliënt ivm. de privacywet.

► Deze sessies worden beoordeeld door de docent Jacqueline van Veggel.

► Daarna vindt er een eindgesprek plaats.

► Bij voldoende resultaat ontvang je het diploma Quantum HAAS Weight Loss Expert.

DETAILS & KOSTEN

De totale kosten voor de Opleiding Quantum HAAS Weight Loss Expert zijn € 850,- excl. BTW| Bij betaling in 2 termijnen € 950,- excl. BTW

De opleiding is HBO geaccrediteerd door het KTNO.

De opleiding bestaat uit:

► Vijf opleidingsdagen verdeeld over twee intensieve bijeenkomsten van twee en drie dagen.

► Uitgebreid opleidingsmateriaal.

► Begeleiding van de docent Jacqueline van Veggel.

► Beoordeling van de beeldopnames van de hypnosesessies en eindgesprek.

Hoe verder na het behalen van het diploma Quantum HAAS Weight Loss Expert:

► Na het behalen van het diploma Quantum HAAS Weight Loss Expert is elke expert vrij om zijn/haar cliënten het Quantum HAAS Weight Loss Programma aan te bieden binnen zijn/haar praktijk tegen € 649 tot nader bericht.

► Omdat HAAS Het-Anti-Afwijs-Systeem™ een beschermd merk is binnen het organiseren van opleidingen, cursussen en trainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling, publiceren van teksten en schrijven van blogs, is het verboden voor de Quantum HAAS Weright Loss Expert om deze voor andere doeleinden te gebruiken zonder vooraf toestemming van de ontwikkelaar Jacqueline van Veggel.

► Voor de Quantum Weight Loss Expert zullen terugkomdagen worden georganiseerd vanuit de Happiness2you, minimaal 1x per jaar, waarin ervaringen worden uitgewisseld en nieuwe ontwikkelingen worden medegedeeld. Door de aanwezigheid op deze dag verlengt de Quantum HAAS Weight Loss Expert zijn/haar locentie met een jaar. En ontvangt hiervoor een licentieschildje voor op zijn/haar website. De Quantum HAAS Weight Loss Expert betaalt hiervoor € 250 per jaar. (Uitgezonderd de student die meerdere opleidingen binnen de Happiness2you Academy heeft gevolgd).

► Elke HAAS-cliënt  van de Quantum HAAS Weight Loss Expert dient zich vooraf verplicht in te schrijven bij de Happiness2you Academy als member tegen het tarief van € 149 (incl. BTW) per jaar voor het Membership. Hiervoor ontvangt de member korting op LIVE HAAS-events gedurende het jaar, workshops, programma’s, boeken, producten etc. die de Happiness2you Academy aanbiedt. En het boek “Ontmoet je QUANTUM ZELF” geschreven door Jacqueline van Veggel.

► Via de Happiness2you Academy kun je ook alle hulp ontvangen voor het opstarten van een eigen praktijk en alles wat daarbij voor nodig is.

PLAATS, DATA & INSCHRIJVEN

► 2x Per jaar wordt de opleiding aangeboden.

► Planning voor 2022:

Opleiding Quantum HAAS Weight Loss Expert op:

 • Zaterdag 22 oktober/Zondag 23 oktober 2022 (2-Daagse Kick-off)
 • Vrijdag 28 oktober t/m zondag 30 oktober 2022

► De plaats waar de opleiding gehouden wordt, is het Quantum HAAS-gebouw van de Happiness2you Academy, Vinderhof 17, 5345 JX Oss.