2-Daagse

Quantum HAAS

Energetische Massage Class

QHEM… Quantum HAAS Energetische Massage

Energetisch masseren is de stap naar totale ontspanning. Compleet en intens genieten van rust en kalmte.

Massage is een toverwoord. Het staat voor ‘TIJD VOOR JEZELF’. Voor iedereen die hard werkt en aan zichzelf bouwt, is ontspanning een must. Even terugkeren naar de kern wie je vanuit essentie bent… een cadeautje voor je ziel en je authentieke zijn.

Weet je dat er meer mogelijkheden zijn met massage dan alleen ontspanning? Tijdens deze 2-Daagse ga je ontdekken wat jouw innerlijke kracht is op het gebied van massage. Een kijken in jezelf en je mogelijkheden tot verdieping, energie en kracht.

Kan dit ook via massage? Absoluut… Massage is een middel tot verbinding… Niet alleen met de ander, maar ook met jezelf. Je leert te voelen en ervaren, te verdiepen in je intuïtie en in je natuurlijke authentieke zijn.

Tijdens een massagebehandeling kom je in het energieveld van degene die je masseert. En door bepaalde technieken ontrafel je op een snelle manier de fysieke blokkades.

En komen de antwoorden op:

  • Waarom iemand een HAAS is die vecht of vlucht…
  • Waarom iemand zichzelf remt…
  • Wat iemand tegenhoudt om echt zichzelf te kunnen zijn…

Ieder mens heeft een verleden waarin je overtuigingen, angsten en programmeringen hebt gecreëerd die je belemmeren om optimaal te kunnen functioneren of het leven te leven dat je graag wilt.

Hiermee kun je ook fysieke klachten creëren. Met een energetische massage heb je een hulpmiddel om veel sneller tot de kern te komen.

Je verbindt je energetisch met de persoon die op jouw tafel ligt, deelt energie en het mooiste… je biedt de vrijheid om te transformeren en en de klachten op te lossen.

De mens heeft een zelfgenezend vermogen. Jij zet met deze energetische massage de energiebanen open voor ontvangen en vanuit dat punt gaat de persoon zijn zelfgenezend vermogen activeren.

Geef de mens een energieboost waardoor ze de kracht vinden om het leven te leven waar ze naar verlangen en doorgaan… om als HAAS™ uit Het-Anti-Afwijs-Systeem© te stappen.

Na deze Class ontvang je het certificaat Quantum HAAS Energetische Massage Practitioner.

DETAILS & KOSTEN

► De kosten voor de 2-Daagse QHEM Class zijn € 350 incl. reader, koffie/thee, lunch en certificaat.

► Deze Class zal gegeven worden door Jacqueline van Veggel.

PLAATS, DATA & INSCHRIJVEN

► QHEM Zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 (Maximaal 10 deelnemers)

De plaats waar de QHEM Class gehouden wordt, is het Quantum HAAS-gebouw van de Happiness2you Academy, Vlinderhof 17, 5345 JX Oss. (Parkeren in de wijk achter het pand)

Aanmelden: stuur Whatsapp naar Jacqueline 06 27090905