2-Daagse

Quantum HAAS Energetische Bewustzijnstraining

QHEB… Quantum HAAS Energetische Bewustzijn

In ieder van ons schuilt magie!

QHEB is een unieke en nieuwe methode om ieders kijk op de realiteit te transformeren waarbij energetische blokkades op een magische wijze worden verwijderd door te spelen met de energie en hogere frequenties vanuit het Quantumveld.

Hierbij laat je als practitioner alles los wat je ooit hebt geleerd in ‘oude’ methodes en maak je verbinding met de energie en hogere frequenties vanuit het Quantumveld waarmee je torsievelden creëert.

Met jouw intentiekracht zullen deze torsievelden de energetische blokkades bij de cliënt laten verdwijnen door het zelfgenezend proces in gang te zetten.

De klacht van de cliënt ‘parkeer’ je. Je gaat puur op gevoel aan het werk en via de info die je ontvangt vanuit het veld, zal er op een magische wijze transformatie plaatsvinden.

De QHEB leer je in twee dagen. Na afloop ontvang je het certificaat Quantum HAAS Energetische Bewustzijns Practitioner en mag je deze transformatie-healing zelfstandig toepassen in je praktijk of bij mensen in je omgeving.

Daarna is het altijd mogelijk om deel te nemen aan een 2-Daagse Quantum HAAS Energetische Bewustzijns Masterclass om nog meer de verdieping in te gaan en met een grotere groep één groot Quantumenergie-/torsieveld creëren waarbij ook prachtige combihealingen zullen ontstaan.

Na deze masterclass ontvang het certificaat Quantum HAAS Energetische Bewustzijns Master.

DETAILS & KOSTEN

► De kosten voor de 2-Daagse QHEB training zijn € 350 incl. reader, koffie/thee, lunch en certificaat.

► De kosten voor de 2-Daagse QHEB Masterclass zijn € 395 incl. reader, koffie/thee, lunch en certificaat.

PLAATS, DATA & INSCHRIJVEN

QHEB Zaterdag 1 en 2 april 2023 (Maximaal 15 deelnemers)

QHEB Masterclass Datum volgt

De plaats waar de QHEB Training gehouden wordt, is het Quantum HAAS-gebouw van de Happiness2you Academy, Vlinderhof 17, 5345 JX Oss. (Parkeren in de wijk achter het pand)

Waar de QHEB Masterclass wordt gehouden is afhankelijk van het aantal deelnemers.