Quantum HAAS Energetische Bewustzijn

Je hoort steeds vaker dat de wereld aan het verschuiven is.
Zoals het leven in de 5e dimensie.
De 5e dimensie is geen plaats waar je naar toegaat, maar het is een trilling.
Als je altijd blijft doen wat je altijd deed… leven vol met emoties, belemmerende programmeringen, angsten, pijn, is je trilling laag en blijf je hangen in de 3e dimensie met een burn-out, depressie, boosheid, frustraties, angsten en lichamelijke klachten als gevolg.
Er zal dan niets veranderen in je leven en zal je altijd die HAAS™ in Het-Anti-Afwijs-Systeem© blijven.

De 4e dimensie is de doorgang om in de 5e dimensie te komen. Daar maak jij een keuze… Ik ga door naar de 5e dimensie en verhoog mijn trillingsgetal of ik ga terug naar de 3e dimensie en blijf leven zoals ik dat altijd al deed.

Om sneller je trillingsgetal te verhogen naar de 5e dimensie, is de QHEB ontwikkeld door Jacqueline van Veggel van de Happiness2you Academy.

QHEB staat voor Quantum HAAS™ Energetische Bewustzijn.
Door je trillingsgetal te verhogen in je lichaam en je mind, zal je meer rust ervaren, je bewustzijn verruimd worden en emoties/blokkades zullen loskomen zodat je op magische wijze sneller oude patronen kunt verwijderen uit je systeem. Hierdoor kom je lekkerder in je lichaam te zitten.

QHEB is een unieke en nieuwe methode om ieders kijk op de realiteit te transformeren door te spelen met de energie en hogere frequenties uit het Quantumveld (Universum). Hierdoor ontstaan torsievelden die het zelfgenezend proces van de cliënt in gang zetten.

Je bewustzijn wordt vergroot zodat je een vrijer, blijer en bewuster leven gaat leiden. Je zult andere keuzes en mogelijkheden in je leven ervaren en helder krijgen wat je doel is in het leven.
De QHEB is voor iedereen… voor jong en oud. En ook zeer geschikt voor baby’s die niet kunnen slapen, vaak huilen etc.
En gaat dieper dan menig andere energetische behandeling.

De resultaten zijn verbluffend.
Een reactie van een cliënt na een behandeling:

“Wat een ervaring! Het is geweldig… je komt in een diepe ontspanning en je geest krijgt een reset. Ik beveel het iedereen aan.”

De QHEB zelf ervaren is het beste…

Neem daarvoor contact op en maak een afspraak met één van de QHEB Practitioners of QHEB Masters om nog meer uit de QHEB te halen.