Quantum HAAS

Quantum HAAS Topcoach

Deze erkende Quantum HAAS Opleiding waarin jij je droom gaat leven die succesvolle Quantum HAAS Topcoach te zijn om je cliënten professioneel te begeleiden als HAAS uit Het Anti Afwijs Systeem™ te stappen via de bewezen Quantum HAAS transformatiemethode “Van HAAS naar Quantum PILS”.

Met deze HBO TOP-OPLEIDING maak jij het verschil!

Erkend en geaccrediteerd door het KTNO!

Je begeleidt en coacht je cliënt als Quantum HAAS Topcoach professioneel met dit programma gedurende 13 weken om de verbinding met zichzelf terug te halen waarbij ze zelfstandig belemmerende overtuigingen, angsten en belastende programmeringen leren verwijderen uit het onderbewustzijn, die zij in hun leven gecreëerd hebben. En daarnaast om oude programma’s te herprogrammeren naar nieuwe programma’s, de maskers te laten vallen, de oorzaak aan te pakken van HAAS-gedrag en te laten ontdekken wat hun kernkwaliteiten en kernwaarden zijn om het leven te gaan leven waar men naar verlangt.

Je leert de cliënt in beweging te komen naar de beste versie van zichzelf, je Quantum Zelf… De meest gelukkigste, gezondste, succesvolste, liefdevolste versie van jezelf.

INHOUD OPLEIDING

► De 18 maanden opleiding tot Quantum HAAS Topcoach is verdeeld over 10 bijeenkomsten van twee dagen waarbij:

  • Je persoonlijk groeit door eerst zelf aan de slag te gaan met dit programma.
  • Je je kernkwaliteiten herkent, maar ook je valkuilen daarin.
  • Je ontdekt hoe je doel- en resultaatgericht het Quantum HAAS Transformatieprogramma aanbiedt aan je cliënt en daarnaast hoe je de cliënt stap voor stap begeleidt.
  • Je ontdekt je eigen coachingsstijl en te herkennen.
  • Je de basis van de Quantumtechnieken gaat gebruiken.
  • Je ontdekt je spirituele en intuitieve pad via channeling en Quantum HAAS Energetische behandelingen.

► Na drie bijeenkomsten mag jij zelfstandig aan de slag om Proef-HAAS-jes te gaan coachen en te begeleiden in de praktijk, zodat het tijdens je opleiding al mogelijk is om je opleidingskosten terug te verdienen. Hierbij word je als student begeleid door de ontwikkelaar van het transformatieprogramma en de Quantum HAAS energetische behandelingen Jacqueline van Veggel.

► Het streven is om na deze 18 maanden het diploma Quantum HAAS Coach te behalen.

EXAMEN

► Het examen bestaat uit het schrijven van een script en een eindgesprek.

► Schrijven van een script met jouw levensverhaal en je transformatie gebaseerd op de Quantumprincipes gedurende de opleiding. En 5 casussen geschreven van Proef-HAAS-jes die je tijdens de opleiding al gaat begeleiden incl. ingevulde resultatenlijst.

► Deze wordt beoordeeld door Jacqueline van Veggel, eigenaresse van de Happiness2you Academy en ontwikkelaar van het transformatieprogramma “Van HAAS naar Quantum PILS” en de Quantum HAAS energetische behandelingen.

► Een eindgesprek.

► Bij onvoldoende resultaat van het script is het mogelijk deze nog 1 maal aan te passen.

► Daarna volgt evt. bij nogmaals onvoldoende resultaat een herexamen (een mondeling) tegen betaling van € 99 om alsnog het diploma te verkrijgen.

DETAILS & KOSTEN

De totale kosten voor deze opleiding tot Quantum HAAS Topcoach zijn € 5850,- excl. BTW | Bij betaling in 6 termijnen van € 850,- per termijn excl. BTW.

De aanbetaling is € 1000,- excl. BTW.

De opleiding bestaat uit:

► 20 Opleidingsdagen verdeeld over 10 intensieve bijeenkomsten van twee dagen.

► Uitgebreid opleidingsmateriaal.

► Tussentijdse praktijkcoaching van docent.

► Beoordeling script en casussen Proef-Haasjes en eindgesprek.

► De prijs voor evt mondeling herexamen is € 99.

Hoe verder na het behalen van het diploma Quantum HAAS Topcoach:

► Na het behalen van het Quantum HAAS Topcoachdiploma is elke coach vrij om zijn/haar cliënten het transformatieprogramma “Van HAAS naar Quantum PILS” aan te bieden binnen zijn/haar praktijk tegen € 799 tot nader bericht.

► Omdat HAAS Het-Anti-Afwijs-Systeem™ een beschermd merk is binnen het organiseren van opleidingen, cursussen en trainingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling, publiceren van teksten en het schrijven van blogs, is het verboden voor de Quantum HAAS Coach om deze voor andere doeleinden te gebruiken zonder vooraf toestemming van de ontwikkelaar Jacqueline van Veggel.

► De Quantum HAAS Topcoach is vrij om naast dit programma van 13 weken extra behandelingen/gesprekken in te plannen vanuit zijn/haar eigen discipline. De Quantum HAAS Topcoach blijft dus zelfstandig werkzaam onder eigen naam van de praktijk waarin hij/zij werkzaam is.

► De naam van de Quantum HAAS Topcoach en naam van zijn/haar praktijk (incl. naam website) wordt vermeld op de website van de Happiness2you Academy. Zodat nieuwe “HAAS-cliënten” snel een coach kunnen vinden.

► Voor de Quantum HAAS Topcoach zullen terugkomdagen worden georganiseerd vanuit de Happiness2you Academy, minimaal 1x per jaar, waarin ervaringen worden uitgewisseld en nieuwe ontwikkelingen worden medegedeeld. Door de aanwezigheid op deze dag verlengt de Quantum HAAS Topcoach zijn/haar licentie met een jaar. En ontvangt hiervoor een licentieschildje voor op zijn/haar website. De Quantum HAAS Topcoach betaalt hiervoor € 350 per jaar.

► Elke HAAS-cliënt (ook de Proef-HAAS-jes tijdens de opleiding) van de Quantum HAAS Topcoach dient zich vooraf verplicht in te schrijven bij de Happiness2you Academy als student tegen het tarief van € 149 (incl. BTW) voor het Membership. Hiervoor ontvangt de student het boek “Ontmoet je QUANTUM ZELF” geschreven door Jacqueline van Veggel en de materialen die nodig zijn om het programma succesvol af te ronden.

► Via de Happiness2you Academy kun je ook tijdens de opleiding alle hulp ontvangen voor het opstarten van een eigen praktijk en alles wat daarbij voor nodig is.

PLAATS, DATA & INSCHRIJVEN

► De opleiding starten kan op elk moment omdat het 1 op 1 coaching is.

► Voorafgaand vindt er een intakegesprek plaats.

► De plaats waar de opleiding gehouden wordt, is het Quantum HAAS-gebouw van de Happiness2you Academy, Vlinderhof 17, 5345 JX Oss.