Jacqueline van Veggel

Hoe het allemaal begon…

Ergens in mijn leven ben ik de verbinding met mezelf kwijtgeraakt. En wist ik niet wie ik daadwerkelijk vanuit essentie was. Ik voelde me slachtoffer van mijn verleden.

Afwijzing was de rode draad in mijn leven. Iets in mij werd geraakt dat zich afgewezen voelde. Een gevoel, een emotie, een overtuiging… dat mij angstig en onzeker maakte.

Ik wist als klein meisje nog niet dat iedereen de creator van zijn of haar leven is. Dat je elk moment van de dag oneindige keuzes of mogelijkheden hebt. Dat je via het oneindige speelveld, het Quantumveld, alles kunt bereiken wat je graag wenst. Dat je het leven kunt leven waar je naar verlangt.

nog meer

Info

Ik heb in mijn leven drie systemen gecreëerd: HAAS – Het Anti Afwijs Systeem™, WIJS – Weer In Jezelf Systeem en PILS – Positiviteit Inspiratie Liefde Systeem. Deze systemen heb ik beschreven in het boek “Ontmoet je Quantum Zelf” waarin ik je meeneem op mijn Quantumreis. Vanuit mijn ‘Later als ik groot ben’ als kind naar mijn ‘Later als ik groot ben’ als volwassene: Mijn Quantum Zelf.

In mijn persoonlijke leven heb ik nu stappen gezet om mijn leven nu zo in te delen, dat ik me vrij voel: vrij van angst, onzekerheid en valse overtuigingen.

Dat is een inspiratie voor velen onder ons, omdat het herkenbaar is. Elke dag herinnert mijn Quantum Zelf, die in mij leeft, mij eraan wie ik werkelijk ben in essentie: Positiviteit, Inspiratie en Liefde. Ik leef nu niet meer in het verleden, maar kijk en reis naar de toekomst. In het Quantumveld, waar ik me gelukkig, gezond, vitaal en succesvol voel.

DROOM je leven en LEEF je droom

Van Haas naar Quantum PILS

Stap in 13 weken uit Het Anti Afwijs Systeem™

 

Dit zijn de eerste stappen om uit je comfortzone te komen. Om uit je HAAS-gedrag te stappen, uit je slachtoffergedrag, vanuit leven in angst naar de versie die je werkelijk bent. Om te kiezen voor jezelf, te kiezen voor je creatiekracht om jouw doelen en wensen te creëren om dat leven te leven waar je zo naar verlangt. Om jezelf op nummer 1 te plaatsen. Met gratie, genot en gemak.

Ook jij bent het waard om niet als slachtoffer of als (angst)HAAS door het leven te gaan, maar als de beste versie van jezelf: jouw Quantum Zelf.

De succesvolste, grootste, gezondste, vitaalste, krachtigste, liefdevolste, meest inspirerende, positiefste, trotse, beste versie van jezelf.