Het leggen van je puzzel

door | 24 nov 2020

Duizenden puzzelstukjes zitten in je hoofd om die puzzel te leggen van je droom… en deze dan ook daadwerkelijk te creëren in je leven. Het is een chaos in je hoofd… Waar moet je beginnen?

Vroeger als kind heb je geleerd om in de hoeken te beginnen. En dan eerst de rand te leggen. Ja… die stukjes zijn herkenbaar. 
En vanuit de rand wordt de puzzel gelegd naar het midden… naar de kern. Het wordt je steeds duidelijker hoe de afbeelding eruit komt te zien. Je ziet het… Je voelt het… De creatie… Van die ene puzzel… In dit geval van die droom…

De chaos in je hoofd wordt minder en gaat over in zien en voelen… Voelen dat je idee en je droom ook daadwerkelijk gaat gebeuren… Voelen dat die laatste puzzelstukjes in het midden, om tot de kern te komen, je droom laten ontstaan!! 
Elke dag word je wakker en kun je weer puzzelstukjes gaan leggen.
En dan voel je de kracht, de energie, de zichtbaarheid, de compassie, de dankbaarheid, de adrenaline, het geluk, de blijdschap….
Ja… om die puzzel… mijn droom, die ik een jaar geleden heb gezien, waarheid te laten worden. Die puzzel… mijn droom van een groot “Happiness2you Centrum” start 1 december 2020… waarvan gedurende 2021 de laatste puzzelstukjes in het midden gelegd gaan worden om die afbeelding… dat idee… mijn droom… nog duidelijker te laten verschijnen. 
Mijn droom die ik gezien heb tijdens een meditatie, een Quantum Voyage, en dus ook daadwerkelijk klaarstond op een tijdslijn in mijn toekomst. 

Mijn groot “Happiness2you Centrum” heet…. “De Happiness2you Academy”…

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *